marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Bodite drugačni na noč čarovnic

Bliža se Noč čarovnic (znana tudi po angleškem izrazu Halloween). To je praznik, ki ga predvsem v zahodnem svetu obeležujejo v noči iz 31. oktobra na 1. november. Ime Halloween predstavlja okrajšavo za »All Hallow's Eve« oziroma »Hallow Eve« (v prevodu: večer vseh svetih oziroma večer pred vsemi svetimi). Obeležuje se predvsem v angleško govorečem svetu. V teh deželah se po običaju otroci preoblečejo v različne kostume (ponavadi čarovnice ali pošasti) in hodijo od vrat do vrat ter prosijo za sladkarije. Zelo priljubljen običaj za noč...

Verjamete v vraže?

Prepričanje, da lahko neka stvar ali dejanje na razumsko nedoumljiv način vpliva na našo usodo in življenje, je še vedno prisotno. Ali verjamete v vraže? Predstavljamo vam deset najpogostejših vraž, ki so se prenašale iz generacije v generacijo. Petek trinajstega
Prepričanje, da se nam bo v petek, 13. zgodilo nekaj slabega, je verjetno med najstarejšimi vražami. Ima tudi posebno ime, in sicer paraskavedekatriafobija.
V enem letu je najmanj en in največ trije petki trinajstega.
Najslavnejši teoriji umeščata njen izvor ali...

Rešitev za jasen pogled v svet

Ob svetovnem dnevu vida, ki ga obeležujemo vsak drugi četrtek v oktobru, letos je to 12. oktobra, se spomnimo tudi na enega naših pomembnih organov… to so oči. Oči velikokrat postanejo suhe in izjemno utrujene, pogled na njih je rdeč, pogosto so oči vnete, razdražene in zatečene.
Vse to so znaki, da so oči preutrujene. Razlogov za utrujene in razdražene oči je več. Najpogostejši, v sodobnem času, je dolgotrajno gledanje v ekran, kar je že nekaj običajnega in neizogibnega.
Spomladi je razlog suhih oči cvetni prah, poleti močna...

Na naraven način nad boleče grlo

Pričenjajo se hladnejši časi in s tem tudi občasni prehladi ter virusna obolenja. Najbolj nadležno pa je vneto grlo, zaradi katerega težko požiramo. Ste tudi vi skeptični glede uživanja antiseptičnih tablet, ter se borite s precej pekočimi spreji za boleče grlo? Pripravite si mešanico limone, ki je bogata z vitaminom C, medu in kajenskega popra, saj je kombinacija teh treh sestavin naravnost 'ubijalska' za bakterije v vašem grlu in bo bolečina odpravljena v kratkem času. Zmešajte:
pol žlice medu
malo limoninega soka
eno...

Naravna moč ingverjeva – napitek za dvig imunskega sistema

Nasveti za dobro voljo

ROŽNATI OKTOBER – Mesec ozaveščanja proti raku na dojkah

Domači šampon proti naglavnim ušem in gnidam

OTROŠKI BAZAR

deklici med tekom v parku

Spet v šolo – Nezgodna zavarovanja otrok

šolarka pred tablo "hvala, ker vozite previdno"

Pravila za varno pot v šolo

Rdeči voz

nasmejana ženska s sončnimi očali in potniško ladjo v ozadju

Kakovost sončnih očal

portret deklice

Niso vse igrače varne

ženska sedi v avtu z dvignjenimi nogami, da se vidijo nogavice

Ženske hlačne nogavice – boljše so dražje

animirane junakinje "Klub Winx" med letom

Tudi Winxice gospodinjijo!

Stran 1 od 41234
Oglašujte pri nas

Poljubčki in pozdravčki