marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Knjiga za ženske

Pošlji prijatelju

knjiga za ženske, naslovnicaNi vedno lahko biti ženska. Današnje ženske morajo vedeti ogromno stvari in se vsak dan soočati z najrazličnejšimi dilemami ... Vsekakor pa je biti ženska pogosto najboljše, kar se vam lahko zgodi.
Seveda ena sama knjiga ne more povedati vsega o sodobni ženski. To je knjiga za žensko, ki dejavno stopa skozi življenje in ki zna, pozna, počne in se uči veliko stvari. Knjiga se vseh ženskih zahtevloteva šarmantno, neobremenjeno in humorno. In ni namenjena točno določeni, temveč prav vsaki izjemno ženski. Če potrebujete nasvet, pomoč, navodila, razlage in nauke, jih boste našli v tej živahno zastavljeni knjigi, ki je polna uporabnih smernic in življenjskih modrosti.
Avtorici sta mladi Berlinčanki, ki sta se povsem vživeli v pisanje te knjige. Heike Bluemner vodi agencijo za odnose z javnostmi, Jacqueline Thomae pa dela kot novinarka in avtorica za televizijo.

Za knjigo se lahko do 24. junija 2013 potegujete vse uporabnice naše Facebook strani - več informacij o tem boste našle na marmelinini Facebook strani.