Solata z jagodami in tofujem v balzamičnem kisu
Sadje, zelenjava in še sojin tofu – popoln obrok. Recept za 2 večji ali 4 manjše solate.
100 g berivke (ali druge zelene solate)
100 g sojinega tofuja
200 g jagod
4 žlice oljčnega olja
4 žlice balzamičnega kisa
sol
Jagode operite, odstranite peclje in narežite na rezine. Tofu narežite na kockice. Oboje prelijte z balzamičnim kisom in pustite stati 10 minut, vmes nekajkrat premešajte.
Solato operite, osolite in prelijte z oljem, nato nanjo nadevajte jagode in tofu ter prelijte s kisom.
Podobni članki
- Piščančja solata z nektarinami in orehi
(06.06.2014) - Jagodna marmelada z belim vinom
(12.07.2017) - Solata s hruško in gorgonzolo
(05.02.2012) - Jagodni narastek
(19.07.2017) - Solatni preliv z jagodami
(25.05.2012) - Pršutni zvitki s hruško
(21.02.2011) - Solata iz lubenice z briejem in rukolo
(30.05.2011) - Ajvar
(08.08.2012) - Kupa iz melone in borovnic
(09.07.2017) - Čarovniški poljubčki
(08.10.2011)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:21.04.2011, 324,359 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 303,796 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 224,856 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 192,848 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,026 prikazov