marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

One with Nature Candles – čutnost narave v vašem domu

Pošlji prijatelju

dišeče svečeSveče One with Nature Candles so ročno izdelane sveče, narejene v Sloveniji, ki jih odlikujejo predvsem izjemne dišave ter izdelava z mislijo na okolje.

Kolekcija za vsak okus

Sveče One With Nature Candles so zbrane v štirih kolekcijah, ki ponujajo pestro paleto bolj ali manj intenzivnih vonjev – od najslajših do nekoliko bolj svežih. Osnovo predstavljata kolekciji Earth in Forest, ki se osredotočata na posamične dišave, razlika med njima pa je predvsem v tem, da kolekcija Forest nudi sveče z lesenim stenjem, ki ob gorenju rahlo prasketa, s čimer poskrbi tudi za romantičen zvočni učinek. Posebnost je kolekcija Dublicious, ki v sebi skriva dve barvi in dve dišavi, ki se ob gorenju zlivata v popolnoma nov vonj, na voljo pa je tudi kolekcija masažnih sveč Body & Spa, ki najprej začara s prijetnim vonjem, nato pa je ogreti vosek možno uporabiti še za masažo.

Sveče so na voljo v kozarčkih, v obliki votivnih sveč za ponovno polnjenje, potovalnih sveč s pokrovom in embalažo, ki se ne razbije, ter seveda tudi v lično dekoriranih darilnih embalažah.

Dišave, ki prevzamejo čute

Dišeče sveče uporabljamo tako za ustvarjanje prijetne atmosfere ob posebnih priložnostih, kot tudi takrat, ko si v domu zaželimo prijetnih dišav, ki nam bodo pomagale pri sproščanju. Sveče One with Nature Candles zato ponujajo pestro izbiro dišav, ki zazibljejo vsaka v svoje razpoloženje. Medtem, ko so Whiskey-Karamela, Melona-Jagoda in Sladka Češnja namenjene ljubiteljem sladkobe, sta Kivi-Tolu in Tajska Orhideja nekoliko bolj sveža, Sivkina Polja pa je dišava, ki je namenjena prijetnemu ugodju ob znanemu vonju, ki sprošča telo in um.

Na voljo so tudi razna eterična olja, ki še polepšajo trenutke v dvoje, zlasti ob masaži.

Posebnost sveč One with Nature Candles – ubranost z naravo

Sveče One with Nature Candles so ročno izdelane v Sloveniji in so izdelek, ki ne skrbi zgolj za prijetno odišavljenost doma ter prijetna občutja, temveč je hkrati tudi ekološko naravnan. Za izdelavo se uporablja zgolj 100-odstotni palmov vosek, ki je pridelan iz obnovljivih virov in je brez primesi parafina in ostalih kemikalij. Dišave ne vsebujejo ftalatov in parabenov, zato človeku niso škodljive, prav tako pa niso testirane na živalih. Stenji so leseni ali bombažni, brez svinca in cinka, barve pa ekološke in ne vsebujejo škodljivih snovi in aditivov, kot sta nafta in naftalen.

One with Nature Candles torej s svojimi dišavami vnesejo v dom delček narave, hkrati pa tudi skrbijo za ohranjanje našega okolja. Tako razkošje dišav prinaša toplino, ljubezen do soljudi in tudi spoštovanje do narave, zaradi česar se lahko popolnoma prepustimo ugodju in razvajamo svoje čute.

Sveče One with Nature Candles so na voljo v spletni prodajalni na www.owncandles.com ter v izbranih prodajalnah po Sloveniji.

Namig: poglejte še na našo Facebook stran, kjer bomo eno od uporabnic 15. aprila zvečer obdarili s tremi svečkami iz kolekcije Dublicious.