marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Kavni aparat s kapsulami Martello iz Hoferja

Pošlji prijatelju

kavni avtomat veronaHofer

Hofer bo z 22. junijem razširil svojo ponudbo s kavnimi aparati in kapsulami Martello. Tako bo Sloveniji predstavil nove dimenzije kavnega okusa in pristno vzdušje pravih italijanskih kavarn v domači kuhinji.

Od 22. junija bo Hoferjeva ponudba bogatejša za kavni sistem Martello. Zdaj bo kavni užitek, ki se je že dodobra uveljavil v tujini, končno na voljo tudi pri nas. »Dva modela kavnih aparatov in kavne kapsule v slovenske domove prinašajo pristen italijanski kavni užitek,« pojasnjuje Hartwig Hämmerle, predsednik uprave podjetja Superespresso AG. Hofer kot vodilni diskontni trgovec slovenskemu trgu z Martellom predstavlja inovativen izdelek, ki ga odlikujeta visoka kakovost in privlačna cena. Kavni aparat Martello bo všeč vsem, ki cenijo klasičen ali sodoben dizajn, preprosto uporabo in dobro kavo v domači kuhinji. »Prepričani smo, da bomo s kavnim aparatom Martello zaznamovali slovensko kulturo pitja kave, ki trenutno temelji na turški kavi. Martello bo slovenskim kupcem pričaral vzdušje pravih italijanskih kavarn v udobju lastnega doma. Izjemno ugodna cena teh visokokakovostnih kavnih aparatov in kavnih kapsul pa bo poskrbela, da bo lahko prav vsak s Hoferjem stopil v prihodnost, kjer ga čaka svet izjemnih kavnih okusov. Zaenkrat bodo kot del Hoferjeve stalne ponudbe v naših poslovalnicah na voljo tri vrste kavnih kapsul,« novi način pitja kave v Sloveniji opisuje Helmut Schodl, generalni direktor podjetja Hofer trgovina d.o.o.

kavni avtomat CascolinoHofer

V Hoferjevi ponudbi bosta na voljo dva modela kavnih aparatov Martello. Manjši, le 12 centimetrov široki CASCOLINO v rdeči ali črni barvi z 0,9-litrsko posodo za vodo je idealen za tiste, ki bi radi svojo kuhinjo polepšali s privlačnim in priročnim kavnim aparatom. Večji kavni aparat VERONA z 1,5-litrsko posodo za vodo pa bo v vsakem domu pričaral vzdušje prave italijanske kavarne. Aparat, ki je na voljo v beli ali črni barvi, ni le dekorativen, temveč je tudi izredno vsestranski, saj omogoča pripravo več skodelic kave ali vroče vode za čaj ter penjenje mleka s parno šobo. Oblikovalci kavnega aparata VERONA so imeli pri razvoju v mislih tudi majhno porabo električne energije, saj se aparat samodejno izključi 15 minut po zadnji pripravi kave. V oba modela je vgrajena črpalka z močjo 20 barov, ki poskrbi za popoln kavni užitek in še bolj aromatično in kremno kavo.

Sistem s kapsulami zagotavlja odlično aromo in stalno kakovost kave. Uporaba sistema je preprosta in hitra ter ne zahteva nobenih predpriprav. Prednosti kave v kapsulah se pokažejo tudi takrat, ko kavo pijemo le enkrat ali dvakrat na teden, saj nam doma ni treba imeti velikih količin kave, sistema po vsaki pripravi kave ni treba čistiti, prazne kapsule pa lahko odstranimo z eno samo potezo. Poleg tega so kavni aparati s kapsulami trpežnejši kot običajni kavni aparati, 3-letna garancija pa zagotavlja pripravo kave na dolgi rok.

V Hoferjevi stalni ponudbi bodo na voljo kapsule s tremi kavnimi okusi, ki so zaradi različnih stopenj intenzivnosti primerne za različne okuse in razpoloženja. Pestre kavne mešanice izbranih kavnih sort in različne stopnje praženja poskrbijo za popolnoma nov svet kavnih okusov in arom.

Najmočnejša Martellova kava se imenuje Intensivo. Poživi s svojim močnim okusom, ki se najbolje razvije v majhnih, 40-ml skodelicah. Okus Gourmet Gold iz najfinejše arabice je nekoliko blažji in tvori kavo s polnim, aromatičnim okusom. Kapsule Cafe Grande vsebujejo nežno in hkrati intenzivno kavno mešanico, idealno za popoldansko razvajanje z veliko skodelico kave.

Kapsule za pripravo kave so na voljo v zavojih po 10 kosov, ki so zapakirani še v alufolijo, kar ohranja svežino in aromo. Pri Hoferju bodo na voljo tudi drugi izdelki znamke Martello, brez katerih popolnega kavnega užitka ne bi bilo: posebne Martellove skodelice, priročen penilnik mleka ter nepogrešljive tablete za čiščenje.

S kavnim sistemom Martello bo Hofer še enkrat več stopil v prihodnost in navdušil kupce, ki cenijo inovativno ponudbo, ki v skladu s filozofijo podjetja prepriča tako z izjemno kakovostjo kot tudi z ugodnimi cenami. Kot dobrodošlico novi kavi na trgu Hofer med 22. in 24. junijem vabi v svoje poslovalnice na degustacijo in spoznavanje novega kavnega užitka ter prireja nagradno igro, na kateri bo moč osvojiti kavne sisteme Martello in potovanje v Italijo za 2 osebi.

Opomba uredništva: Sistemi Martello bodo precej cenejši od konkurenčnih aparatov s kapsulami. Mali aparat Cascolino bo imel ceno 49,99 EUR, veliki aparat Verona pa 69,99 EUR. Tudi kapsule bodo imele ugodno ceno: 1,99 EUR za 10 kapsul. Za aparate velja 3-letna garancija.

Hofer trgovina d.o.o., sporočilo za javnost