marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

bobble – plastenka, ki med pitjem filtrira vodo

Pošlji prijatelju

bobble plastenka rdeč filterTudi pri nas lahko sedaj kupite bobble – plastenko iz reciklirane plastike, v katero preprosto natočite vodo iz pipe in nanjo pritrdite pokrovček s filtrom. Med pitjem nato oglje v filtru poskrbi, da ne zaužijete klora in organskih primesi. Voda tako pridobi na okusu in kvaliteti, cena pa je bistveno nižja kot pri ustekleničeni vodi.

bobble je zelo praktičen, saj vas lahko spremlja na poti, v šoli, službi, na treningu, počitnicah itd. Je tudi ekonomičen, saj en filter zadostuje za 300 polnjenj. Tako lahko za ceno ene plastenke bobble pijete brezplačno kvalitetno vodo kar vse poletje, ko se filter iztroši, pa kupite novega in ga pritrdite na staro stekleničko. Namesto 300 takoj odvrženih plastenk imate sedaj eno samo, ki je nekoč, ko se je naveličate, ravno tako primerna za reciklažo.

Plastenke bobble ne vsebujejo bobble nadomesti 300 običajnih plastenknevarnega bpa!

Izdelki bobble so v Sloveniji na voljo v pollitrski izvedbi s filtri v šestih različnih barvah. Posamezni filtri pa se prodajajo v štirih barvah. Izdelek ni primeren za pranje v pomivalnem stroju, pač pa ga očistite ročno, s ščetko za steklenice. bobble je izdelan iz trpežne plastike, ki je odporna na pritiske in udarce, obenem pa je prožen, da iz njega z lahkoto iztisnete vodo. Če ne želite piti neposredno iz stekleničke, lahko seveda vodo iz bobbla pretočite v kozarec, pa tudi v otroško stekleničko, mačjo in pasjo posodico itd.

Oblikovalsko se je pod izdelek podpisal sloviti Karim Rashid, idejno pa Move Collective LLC iz New Yorka. Od prvega tipanja tržišča v februarju 2010 je bobble nanizal že veliko uspehov, saj odlično odgovarja sodobnemu, okoljsko ozaveščenemu, mobilnemu načinu bobble barve filtrovživljenja. Je domiselno zasnovan izdelek, ki kupcu po dostopni ceni (11,99 €) ponuja zdravo, okolju prijazno, vizualno prijetno in poceni alternativo ustekleničeni vodi. Prepričani smo, da bo navdušil tudi v Sloveniji.

Bobble lahko kupite preko slovenske spletne trgovine, več o plastenkah pa preberite na originalni spletni strani blagovne znamke.