marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Novi Nissan Murano

Pošlji prijatelju

nissan muranoNissan

Zmogljivost, prestižnost in eleganca. Pomlajeni Murano je poleg posodobljene in še bolj elegantne zunanjosti na slovenski trg pripeljal tudi dolgo pričakovano dizelsko različico.

Prenovljen in izboljšan

Murano je s prenovo doživel nekaj pomembnih in opaznih sprememb oblike sprednjega dela. Z novo masko motorja in prednjim odbijačem je Murano slogovno še bolj eleganten kot doslej, a sočasno prepričljivo možat. Izboljšani Murano nudi tudi večjo odzivnost in natančnost vodenja, obenem pa še večje udobje. Ob tem dovršen Nissanov inteligentni štirikolesni pogon ALL MODE 4x4-i zagotavlja dobre vozne lastnosti v vseh razmerah.

Murano ve, kako razvajati svoje voznike. V prenovljenem Muranu je na voljo sistem Nissan Connect Premium, novi rod skupnega avdio in navigacijskega sistema. Sistem med drugim združuje trdi disk, ki omogoča shranjevanje glasbe, DVD predvajalnik, priključek USB, povezavo Bluetooth in velik ekran za upravljanje na dotik, ki zagotavlja tehnološko izjemno napredno vzdušje.. Najbolj dovršeno izvedbo avdio sistema, zasnovano posebej za Murana, sestavlja, 11 zvočnikov znamke Bose, z ojačevalnikom.

Že prvi rod Murana je bil opremljen, takrat v pionirski vlogi, s kamero na zadku. Drugi rod avtomobila sedaj pokriva mrtve kote okrog avtomobila tudi s kamero na vratih sopotnika. Tako sta vožnja z majhno hitrostjo na omejenem prostoru in tesno parkiranje preprosta, kot še nikoli doslej.

Ob vsem tem so na dolgem seznamu elementov opreme še zatemnjena stekla, biksenonski žarometi, tempomat in, za Murano prepoznavna, električno zložljiva naslonjala zadnjih sedežev, ki jih je mogoče preprosto dvigniti ali spustiti, tudi s stikalom v prtljažniku.

Podobni članki