marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

iPad od jutri na voljo v Sloveniji!

Pošlji prijatelju

iPadCourtesy of Apple

Podjetje Powercom sistemi d.o.o., Apple Value Added Distributor, je včeraj sporočilo, da bo iPad v Sloveniji naprodaj od petka, 28. januarja.

iPad uporabnikom omogoča uporabo aplikacij in vsebin na bolj oseben, intuitiven in zabaven način kot kdajkoli prej. Uporabniki lahko brskajo po spletu, berejo in pošiljajo e-pošto, se zabavajo ob ogledu fotografij, gledajo videe v visoki ločljivosti HD, poslušajo glasbo, igrajo igre, berejo e-knjige in še veliko več, pri tem pa uporabljajo iPadov revolucionarni uporabniški vmesnik Multi-Touch. iPad ima samo 13,4 mm debeline in tehta vsega 0,68 kg – tanjši je in lažji od kateregakoli prenosnika ali netbooka – baterija pa mu omogoča do 10 ur delovanja. (Zdržljivost baterije je odvisna od nastavitev naprave, uporabe in drugih dejavnikov. Dejanska vrednost lahko odstopa.)

Od petka bodo vsi modeli iPada naprodaj pri izbranih trgovcih Apple Authorised Resellers.

Cene in dobavljivost

Vsi modeli iPada bodo takoj na voljo po priporočenih maloprodajnih cenah 499,00 EUR za model 16 GB WiFi, 599,00 EUR za 32 GB WiFi, 699,00 EUR za 64 GB WiFi, 599,00 EUR za 16 GB WiFi + 3G, 699,00 EUR za 32 GB WiFi + 3G in 799,00 EUR za 64 GB WiFi + 3G.

O podjetju Apple

Apple izdeluje Mace, najboljše osebne računalnike na svetu, poleg tega pa tudi operacijski sistem OS X, programsko opremo iLife, iWork in profesionalne aplikacije. Apple je povzročil revolucijo digitalne glasbe s predvajalniki iPod in spletno glasbeno trgovino iTunes. Apple je z iPhonom in App Storom na novo definiral mobilno telefonijo, nedavno pa je predstavil magični iPad, ki postavlja temelje prihodnosti mobilnih medijev in računalnikov.

Oglašujte pri nas

Podobni članki