marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

HP Mini v novih barvah

Pošlji prijatelju

HP Mini 5103 v barvi espresoHP

HP Mini 5103

HP Mini 5103 z začetno težo 1,2 kg je popolnoma opremljen osebni računalnik, zasnovan tako za mobilne profesionalce kot za študente. Podpira najnovejše Intelove procesorje Intel Atom s pomnilnikom DDR3.

Na voljo sta standardna različica in različica z zaslonom, občutljivim na dotik, v obeh primerih pa HP Mini 5103 odlikuje odporen in lahek zaslonski pokrov iz anodiziranega aluminija z brušeno poslikavo v barvi espresa. Opcijsko je na voljo tudi ročica za lažje prenašanje.

HP 5103 ima prostorno tipkovnico QWERTY (95 odstotkov velikosti običajne tipkovnice), ki je odporna proti politju, in drsno ploščico, kar zagotavlja optimalno izkušnjo pri e-pošti, takojšnjih sporočilih in drugih tekstovnih aplikacijah. Opcijski zaslon, občutljiv na dotik, poskrbi za intuitivno in hitro delo prek kretenj z več prsti hkrati, trepljajev in potegov s prsti prek zaslona.

HP Mini 5103 je opremljen z velikim, 25,7-centimetrskim zaslonom LED, ki je na voljo v ločljivosti WSVGA ali HD, in opcijskim vmesnikom, občutljivim na dotik (»capacitive multi-touch«).

Uporabniki lahko izberejo štiricelično baterijo za nižjo težo ali opcijsko šestcelično baterijo za daljše delo brez zunanjega napajanja. Pri uporabi šestcelične baterije HP Mini 5103 zagotavlja do 10 ur in 15 minut neprekinjene uporabe.

HP Mini 5103 je prav tako opremljen s programom HP DayStarter, ki prek prilagodljivega 12-urnega koledarja zagotavlja preprost pregled nad opravili in hiter dostop do sestankov in stanja baterije – vse že med zagonom operacijskega sistema Windows.

Cene in dostopnost

HP Mini 210 je na voljo za začetno ceno 399 evrov.

HP Mini 5103 je na voljo za začetno ceno 459 evrov.

Oglašujte pri nas