marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

HP Mini v novih barvah

Pošlji prijatelju

Mini 210 v novih barvahHP

HP je okrepil ponudbo nagrajenih mini prenosnih računalnikov z novimi izdelki za domače in poslovne uporabnike. Novi modeli s tankim in privlačnim oblikovanjem so zasnovani za vrhunsko uporabniško doživetje:

• Preoblikovan HP Mini 210 je cenovno dostopen osebni računalnik, ki ponuja domačim uporabnikom v novi tanki in privlačni podobi možnost celodnevne uporabe in širok nabor barvnih možnosti.

• HP Mini 5103 je HP-jev najnovejši mini prenosnik z zaslonom, občutljivim na dotik, ki je namenjen tako študentom kot mobilnim profesionalcem. Vključuje najnovejši procesor Intel Atom in ima v celoti kovinsko ohišje iz rdeče in modre barve ali barve espresa.

»Računalniki HP Mini so brez primerjave, ko govorimo o industrijskem oblikovanju, uporabi inovativnih materialov in celotnem naboru funkcij,« je povedal Charl Snyman, podpredsednik in generalni direktor HP-jeve skupine za osebne sisteme v regiji EMEA. »S to dopolnitvijo ponudbe HP Mini je uporabnikom na voljo široka izbira tankih osebnih računalnikov, ki jim omogočajo preprostejše povezovanje z ljudmi in digitalnimi vsebinami, ki so jim pomembne.«

HP Mini 210

HP Mini 210 je idealni spremljevalec mobilnih uporabnikov, saj v izredno tanki in privlačni obliki omogoča celodnevno delo z računalnikom. Mini 210, ki je ustvarjen za domače uporabnike, ki brskajo po spletu, berejo e-pošto, poslušajo glasbo in potrebujejo dostop do prijateljev, družinskih članov ali informacij na poti, je opremljen z brezžično povezavo WLAN, spletno kamero, mikrofonom in tipkovnico skoraj običajne velikosti. Prav tako je na voljo z najnovejšimi procesorji Intel Atom in podporo za pomnilnik DDR3.

Kljub debelini manj kot 3 cm in teži 1,46 kg je HP Mini 210 opremljen z notranjo šestcelično baterijo, ki zagotavlja do 10,5 ure neprekinjenega dela. Baterija je popolnoma poravnana z ohišjem, kar še izboljša celostni videz prenosnika.

HP Mini 210 je na voljo s štirimi poslikavami HP Imprint: oglje, škrlatna, bleščeča roza in sinje modra.

25,7-centimetrski zaslon WSVGA HP BrightView Infinity LED in avdio tehnologija Dolby Advanced Audio zagotavljata optimalno predvajanje filmov, glasbe in igranje iger. Večpredstavno izkušnjo izboljšuje tudi nova programska oprema:

• HP Media Suite nudi enotno lokacijo za preprosto organiziranje, shranjevanje in predvajanje večpredstavnih vsebin, kot so glasba, fotografije in video.

• Programska oprema Evernote omogoča uporabnikom hiter zajem in iskanje med zapiski.

Dodatno programska oprema HP QuickSync olajša samodejno sinhronizacijo datotek z domačim računalnikom prek brezžične povezave, HP QuickWeb pa omogoči dostop do spleta v nekaj sekundah, in to brez zagona računalnika.

HP navigator, ki je na voljo z opcijskim sistemom GPS, ponuja zemljevide, načrtovanje poti, zanimive točke in glasovno usmerjanje.