marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Pedigree uresničil sanje Amadei in Bori

Pošlji prijatelju

Špela Cocej Minatti in Amadea ColjaPedigree

Amadeo in njeno psičko Boro je širna Slovenija spoznala v priljubljeni oddaji Slovenija ima talent, kjer sta se predstavili z atraktivno disciplino »pasji frizbi«. Njun talent, predvsem pa Amadeino zagnanost in ljubezen do psov, so opazili tudi v podjetju Mars in se odločili, da jima na njuni poti pomagajo. Z blagovno znamko Pedigree so jima uresničili največjo željo in jima omogočili pot na Svetovno prvenstvo v pasjem frizbiju, Skyhoundz Hyperflite 2010, ki je konec septembra potekalo v ZDA. Pred odhodom jima je letalske karte v prostorih Mars Slovenija predala Špela Cocej Minatti, vodja marketinga v podjetju, in jima zaželela veliko sreče.

Amadea je bila po zaključku Svetovnega prvenstva izredno zadovoljna: »Niti v sanjah si nisem predstavljala, da bom pristala med najboljšo dvajseterico na svetu, kajti tu res tekmujejo tekmovalci z veliko znanja in večletnimi izkušnjami v tem športu. Iz dna srca se zahvaljujem Pedigreeju, ki je uresničil moje največje sanje, ki jih sanjam že dve leti.«

Amadea in Bora sta svojo nalogo več kot uspešno opravili, saj sta se uvrstili v finale kar treh kategorij. Dvakrat sta osvojili 19. mesto, skupaj z očetom Alešem pa odlično 11. mesto v prostem slogu, kjer tekmujejo pari. Nad rezultatom je navdušena tudi Špela Cocej Minatti iz podjetja Mars, ki je povedala, da bo Pedigree talentirani tekmovalki z veseljem podpiral tudi v prihodnje.

Pedigree, sporočilo za medije