marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Naj cvetje spregovori

Pošlji prijatelju

rdeče vrtnice z napisomSpeakingRoses

Vsaka roža ima svoj pomen, zato jo je treba vedno izbrati glede na njeno simboliko. Zdaj pa lahko s cvetjem poveste še več, kot se skriva med vrsticami – podarite lahko rože, ki povedo prav tisto, kar želite.

Nov način izražanja

Ob Valentinovem, dnevu žena in materinskem prazniku (ki za cvetličarje gotovo predstavljajo enega izmed vrhuncev), pa tudi ob veselih priložnostih kot sta poroka ali rojstni dan, lahko tudi pri nas podarite prav posebno cvetje: vrtnico, tulipan, kalo ali drugo cvetlico z vašim osebnim sporočilom ali fotografijo (oziroma logotipom podjetja). Blagovna znamka »SpeakingRoses« (govoreče vrtnice, op. p.) je izum, ki omogoča tiskanje na sveže cvetje, s čimer so združili osebno sporočilo in čustva, ki jih vzbuja cvetje.

»SpeakingRoses« so hitro pritegnile pozornost ameriških zvezdnikov, tako je v oddaji Ellen de Generes vse gledalke v studiu ob materinskem dnevu z njimi obdaril Tom Cruise, vrtnice s potiskom pa so prejele tudi zvezde na Oskarjih in Grammyjih. Pri nas so vrtnice s sporočilom postale del lepotnih tekmovanj kot sta Miss Slovenije za Miss sveta ter Miss Universe.

roza vrtnice s potiskomSpeakingRoses

Cvetje s sporočilom pri nas

Pri nas smo dobili cvetje s potiskom v začetku leta 2011. Ekskluzivni zastopnik je podjetje Floralik iz Ljubljane, ki vam omogoča tisk na cvetje v desetih barvah: zlasti, srebrni, bronasti, črni, rdeči, beli, rumeni, vijolični, zeleni ali modri. Kaj pa naj vam natisnejo? Odločite se lahko za že pripravljene potiske, ki jih lahko naročite preko spletne strani www.floralik.si ali kupite v njihovem cvetličnem butiku na Trubarjevi ulici 30 v Ljubljani. Standardni napisi so: Ljubim te, Čestitke za dan žena, Rad te imam, Vse najboljše za rojstni dan, Hvala za ljubezen in prijateljstvo, Čestitke, Punčka je!, Najboljša mama, Babica rad te imam in še mnogi drugi (skupaj jih je več kot 70). Seveda pa se lahko odločite tudi za napis po lastnih željah oziroma se odločite na cvet natisniti sliko.

roza in bele vrtnice z napisom in fotografijoSpeakingRoses

Cvetju s sporočilom je poleg natisnjenega sporočila možno dodati tudi video sporočilo. Tega lahko pri naročilu preko spleta posnamete s svojo spletno kamero, ali pa uporabite posnetek, ki ga že imate shranjenega. Obdarovanec bo tako ob prejemu cvetlice vstopil na spletno stran, vtipkal kodo in si ogledal vaš posnetek.

Kaj pa cene? Sliši se izjemno drago, pa ni. Vrtnico s standardnim napisom lahko preko spleta naročite že za 7,5 evra (oziroma cvetje v akciji še ceneje).