marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Yankee Candle – božične vonjave

Pošlji prijatelju

sveče yankee candleDišeče sveče Yankee Candle že več kot 45 let polnijo domove z unikatnimi in čudovitimi dišavami, med katerimi zagotovo najbolj izstopajo božične dišave. Z njimi želimo polepšati praznike ter jih zaviti v prijetne in nežne vonje, ki bodo vaš dom napolnili s toplino.

V letu 2013 smo za vas pripravili kar 4 nove božične vonje:

- Christmas Memories, ki bo vaš dom ovil v vonjave nežnih začimb ter sveže pečenih sladkih dobrot;

- Season of Peace, ki prinaša odsev pomirjajoče, spokojne snežene zimske idile ujet v hladno očarljivo mešanico belega mošusa;

- Snowflake Cookie, ki vas bo nedvomno očaral z vonjem popolnih prazničnih domačih piškotov, prekritih z rožnatim slastnim sladkim prelivom, ter

- Merry Marshmallow z vonjem čudovite mehke kremne mešanice sladkornih penic in vanilje.

Seveda ne smemo pozabiti enega izmed najbolje prodajanih božičnih vonjev Red Apple Wreath, mešanico arom sladkih jabolk, cimeta, oreščkov ter javorja, ki bo v vaš dom pričarala občutek domačnosti ter sprejetosti. Še eden izmed vonjev, ki jih naši kupci v zimskih mesecih hitro razgrabijo, pa je Cinnamon Stick, ki bo v vaš dom prinesel dišečo skrivnost cimetovih palčk, objetih v nageljnove žbice.

Vaš dom bomo zavili v nepozabne ter omamne dišave tudi med letom. Poleg božičnih vonjev so vam na voljo še štiri skupine vonjev:

- sveži vonji, ki vam prinesejo občutek svežine ter poletja;

- sadni vonji, ki bodo vaše prostore napolnili z nežnim vonjem svežega sadja;

- cvetlični vonji, ki so primerni za vse ljubitelje svežih vonjev cvetja, ter

- vonji začimb in hrane, ki so prijetna mešanica nežnih začimb ter sladkih not.


Zagotavljamo, da se boste v naše dišave zaljubili in da boste nad njimi navdušeni, kot smo nad njimi navdušeni tudi mi. Navdušenje ter skrb, da boste v naravnih dišavah uživali čim dlje časa, pa je tudi naše glavno vodilo, ki vam zagotavlja, da so steklo, vosek, barvila, vonjave ter stenji skrbno izbrani, temeljito testirani in izdelani iz najboljših materialov. Le tako vam lahko namreč zagotovimo, da vam bodo naše sveče ponudile to, kar od njih pričakujete – popolnost.

Dišeče sveče Yankee Candle lahko najdete v mnogih oblikah in velikostih, ki se med seboj razlikujejo po času gorenja. Ena izmed zelo priljubljenih oblik je dišeča sveča v steklenici, ki je na voljo v treh velikostih:

- velika sveča, ki gori od 110 do 150 ur;

- srednja sveča, ki gori od 65 do 90 ur, ter

- mala sveča, ki gori od 25 do 40 ur.

Na voljo so vam tudi manjše oblike, kot so dišeče čajne svečke in dišeči voski, ki so primerni za manjše prostore, ne pozabite pa preveriti ponudbe naših dišav za avto, s katerimi lahko iz avta spravite še tako neprijetne vonjave.

Vaš najljubši vonj si lahko izberete na naši spletni strani www.yankeecandle.si, lahko pa se ustavite v naših trgovinah, kjer vam bodo izkušene svetovalke svetovale ter pomagale pri izbiri pravega vonja za vsako priložnost. Sveče Yankee Candle so na voljo na naslednjih lokacijah:

Trgovina Vonj Narave Celje, Gubčeva ulica 4, tel. 03 493 00 23;

Trgovina Vonj Narave Celje, City center Interspar, tel. 040 882 976;

Trgovina Vonj Narave Ljubljana, Prečna ulica 2, tel. 01 620 97 71;

Trgovine Svilanit v Ljubljani, Mariboru, Kopru in Novi Gorici.