marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

sms voščila

Pošlji prijatelju

pisanje sporočila na mobilni telefonUN

Zadnji dan leta, zlasti v zadnjih urah, se spomnimo vseh naših znancev, katerih številko imamo shranjeno v mobilnem telefonu. Voščila s pomočjo sms sporočil so tako postala vsakoletna rutina in zlasti med mladimi že popolnoma izrinila klasične voščilnice. Kaj pa napisati v voščilo, če ne želite pošiljati pocukranih verzov, a kljub vsemu zaželeti najlepše želje? Ponujamo vam nekaj povsem preprostih predlogov, ki jih lahko uporabite za prijatelje, znance, sorodnike, sodelavce in tudi za svojo simpatijo. (V predlogih po potrebi sami zamenjajte spol ter tikanje v vikanje.)

1

Namenjeno ti je: 12 mesecev veselja, 52 tednov zabave, 365 dni uspeha, 8760 ur zdravja, 52600 minut sreče, 3153600 sekund užitka – in to je vse.

2

Odprli bomo novo knjigo s praznimi stranmi, v katero bomo sami zapisali besede. To je knjiga priložnosti, njeno prvo poglavje pa je novoletni dan. Srečno 2011!

3

Zapomni si smeh, veselje, težko delo in solze. Ko se spominjaš preteklega leta, pomisli tudi na to, ki šele prihaja. Kajti najpomembnejše je, da je to čas novih začetkov in praznovanja življenja. Srečno!

4

V letu 2010 je bilo veliko trenutkov, ko sem te motila, ti težila, ti šla na živce in ti povzročala težave. Danes bi ti rada povedala zgolj to, da nameravam v letu 2011 nadaljevati ...

5

Preden ognjemet razsvetli nebo, koledar leta 2010 vzame slovo, se zveze na mobilnikih prekurijo, ti želim le to: leto 2011 najlepše naj bo!

6

Preteklo leto pripada besedam preteklosti in novega čaka nov glas. Kajti vsak konec je hkrati začetek. Srečno novo leto 2011!

7

Novo leto. Novi izzivi. Novi cilji. Nov optimizem. Novi pristopi. Nova poslanstva. Nove odločitve. Želim ti srečno novo leto!

8

Fantastičen januar, zaljubljen februar, prebujajoč marec, trapasti april, udoben maj, uspešen junij, razigran julij, brezskrben avgust, močan september, okusen oktober, lep november, srečen december. Imej zmagovito leto!

9

Z vsemi rožnimi parfumi, vsemi lučmi sveta in vsemi otroškimi nasmehi ti želim, da bi se ti uresničile vse želje. Srečno novo leto 2011!

10

10 nasvetov za 2011: 1. Ogibaj se težavam. 2. Zadaj si višje cilje. 3. Osredotoči se. 4. Gibaj se za zdravje. 5. Deli občutja. 6. Zaupaj partnerju, da ti bo kril hrbet. 7. Varčuj za slabe čase. 8. počivaj in se sproščaj. 9. Vedno si vzemi čas za nasmeh. 10. Ne pozabi: nič ni nemogoče!

Podobni članki