marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Začinite partnersko življenje

Pošlji prijatelju

lepotica s kozarcem vina v posteljiFotolia

Recimo, da ste s svojim dragim že v dolgotrajni zvezi, zaradi česar je plamen strasti nekoliko manjši, pa tudi romantične geste so precej usahnile. Kaj lahko storite, da se bodo med vama ponovno kresale iskrice? Preverite, kako lahko začinite partnersko življenje.

1.

Pojdite s partnerjem na zmenek in se z njim čustveno ponovno povežite. Privoščita si večer brez otrok, brez športa na televiziji, brez resničnostnih šovov in brez povezovanja na Facebook preko mobilnega telefona. Imejta takšen zmenek, kot sta jih imela na začetku vajine zveze. Torej se lepo »spedenajte«, nadišavite s parfumom in s svojim partnerjem »flirtajte«. Ne gre zgolj za to, da s partnerjem preživite čas v dvoje, temveč tudi za to, da mu pokažete, da ste se pripravljeni zanj še vedno potruditi.

2.

Partnerja popolnoma šokirajte z drzno igrico. Najprej poskrbite, da bodo otroci v dobrem varstvu izven vašega doma, ali pa pač rezervirajte sobo v hotelu. Partnerju povejte, da imate zanj na ta dan presenečenje. Nato ga sami čakajte doma ali v hotelski sobi, njemu pa pošljite nekaj sms sporočil. Ko konča s službo, mu napišite: »Dobiva se na parkirišču v nakupovalnem središču ob petih.« Seveda bo popolnoma šokiran – ampak to je tudi vaš namen. Ob petih vas seveda ne bo tam, namesto tega mu boste zgolj poslali naslednje sporočilo: »Kupi steklenico šampanjca. Čez petnajst minut se ti javim.« Nato mu pošljite sporočilo: »Čakam te doma v postelji,« ali »Dobiva se v hotelu X, pred šampanjcem greva še v savno. Sporoči, ko boš na recepciji.« Ko vas obvesti, da je prispel v hotel, mu odpišite: »Pridi do sobe X. Štirikrat potrkaj, da bom vedela, da si ti.« Partnerja pričakajte v sobi, osvetljeni s svečami, vključeno imejte prijetno glasbo, pripravljeno olje za masažo in kopalno kad napolnjeno z vodo in mehurčki.

3.

S partnerjem se dogovorita, da je en dan v tednu dan za razvajanje. Otroci naj bodo vedno pri varuški ali babici, nato pa enkrat vi razvajajte partnerja, naslednjič pa vlogi obrnita in naj on razvaja vas. Lahko vam kuha, vas zmasira, vam v posteljo prinese šampanjec z jagodami …