marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Najbolj zabavna gospodinjska prigoda je…

Pošlji prijatelju

blondinka z zažganim kolačemFotolia

Kar nekaj vaših gospodinjskih nerodnosti se je nabralo – če ne drugega, smo imele vse že kdaj očitno težave z uporabo mikrovalovne pečice. Zgodbe lahko preberete tukaj, za najbolj trapasto pa smo izbrali dogodivščino Copatke, ki nam je napisala takole:

»Nekega dne se nam je v kuhinji zamašil sifon. Potrebno ga je bilo odviti in odmašiti, pri tem pa smo podstavili posodo, da je vanjo stekla voda iz umivalnika, ki je zastala. Mož je odnesel sifon v kopalnico, da ga spere, jaz pa sem hotela pomiti omaro in umivalnik. Prijela sem posodo, polno vode… in jo zlila v umivalnik!!! Seveda sta bili omara in kuhinja v hipu mokri in dela je bilo ob smehu še enkrat več!«

Bravo, Copatka – nič ni hudega, če si kdaj malo »blond«, če to potem nasmeje kup ljudi in prinese lepo nagrado, kaj ne? Copatki bomo v zameno za precej krohota poslali knjigo Sabine Saelzer in Sebastiana Dichauta »Osnovna kuharija«, ki je izšla pri Založbi Vale-Novak.

Vsem drugim pa zgolj namig – kmalu bo za malo truda ponovno na voljo izjemno zanimiva in uporabna, hkrati pa še zabavna knjiga (jo že imamo na polici!), torej nas le redno spremljajte.

Oglašujte pri nas