marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Oglašujte pri nas

Najbolj zabavna gospodinjska prigoda je…

Pošlji prijatelju

blondinka z zažganim kolačemFotolia

Kar nekaj vaših gospodinjskih nerodnosti se je nabralo – če ne drugega, smo imele vse že kdaj očitno težave z uporabo mikrovalovne pečice. Zgodbe lahko preberete tukaj, za najbolj trapasto pa smo izbrali dogodivščino Copatke, ki nam je napisala takole:

»Nekega dne se nam je v kuhinji zamašil sifon. Potrebno ga je bilo odviti in odmašiti, pri tem pa smo podstavili posodo, da je vanjo stekla voda iz umivalnika, ki je zastala. Mož je odnesel sifon v kopalnico, da ga spere, jaz pa sem hotela pomiti omaro in umivalnik. Prijela sem posodo, polno vode… in jo zlila v umivalnik!!! Seveda sta bili omara in kuhinja v hipu mokri in dela je bilo ob smehu še enkrat več!«

Bravo, Copatka – nič ni hudega, če si kdaj malo »blond«, če to potem nasmeje kup ljudi in prinese lepo nagrado, kaj ne? Copatki bomo v zameno za precej krohota poslali knjigo Sabine Saelzer in Sebastiana Dichauta »Osnovna kuharija«, ki je izšla pri Založbi Vale-Novak.

Vsem drugim pa zgolj namig – kmalu bo za malo truda ponovno na voljo izjemno zanimiva in uporabna, hkrati pa še zabavna knjiga (jo že imamo na polici!), torej nas le redno spremljajte.

Oglašujte pri nas
Oglašujte pri nas
Oglašujte pri nas