marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Marmelina nagrajuje: Vodnik po gospodinjskih opravilih za moške?!

Pošlji prijatelju

Kako zadovoljiti ženskoMN

Nagrajenka je: Miranda Mertelj. Čestitke!

Ne glede na to, kako dolgo že skušate »udomačiti« svojo močnejšo polovico, imate gotovo kup težav – od tega, da pušča nogavice na tleh, stiska zobno pasto na sredini, ne zapre straniščne školjke in ne zna očistiti filtra na pralnem stroju, pa do tega, da zanj dom predstavlja prenočišče s polnim penzionom, kjer ženske postiljamo, brišemo, kuhamo, likamo, peremo, nabavljmo, sesamo, pogrinjamo, nahranimo, odžejamo, zabavamo, šivamo, pakiramo … In kakšna je razlika med tem, ali je vaš partner domači bog ali foteljski cmok?

Knjiga »Kako zadovoljiti žensko«, s pomenljivim podnaslovom »Vodnik po gospodinjskih in hišnih opravilih za prave moške«, ima praktičen in nazoren odgovor – takšnega, ki ga lahko razume vsak moški, zato vam priporočamo, da jo svojemu najdražjemu čim prej podtaknete med časopise ali poleg računalniškega zaslona. Zgolj za namig ... Sicer pa ne bo škodilo, če boste v njo pokukale tudi same, kajti v njej so enostavni in podrobno ilustrirani nasveti o tem, kako razkosati celega piščanca, uporabljati gospodinjske pripomočke, vzdrževati belo tehniko, odstraniti madeže, pravilno pripraviti mizo, uporabiti pravi kozarec za posamezno pijačo, očistiti fuge ter celo zavezati kravato in prišiti gumb.

In kako do te »rešilne bilke«, ki bo moške opomnila, da niso v hotelu? Pokukajte na našo Facebook stran in pod fotografijo knjige zapišite, koliko zvezdic za gospodinjenje bi dali vašemu partnerju – ocenjujte od 1 do 5, pri čemer 1 pomeni foteljskega cmoka, 5 domačega boga, nekje na sredini pa se najdejo tisti, ki vendarle kdaj tudi skuhajo špagete ali posesajo, vendar žal pozabijo vreči umazane nogavice v košaro za perilo.

Zadnjega oktobra, na noč čarovnic (ko imamo ženske svoj praznik!), bomo med vsemi izžrebali nagrajenko, ki bo prejela knjigo »Kako zadovoljiti žensko«, ki je izšla pri Tehniški založbi Slovenije (in je v prosti prodaji žal več ni, saj je bila razprodana).