marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

FORUM NAGRAJUJE!!!

Pošlji prijatelju

prvi mini set za pekoKar nekaj ljubiteljev Marmeline se je že nabralo, tem za debato pa je tudi precej – tako da verjamemo, da vas že pošteno srbijo prsti. Forum je končno tu, torej se lahko lotite tipkanja in tako tudi sami sodelujete pri oblikovanju Marmeline. Zapišete lahko svoje nasvete, si izmenjujete recepte, mnenja, povprašate o stvareh, ki vam niso povsem jasne ... Forum je namenjen vam, pa tudi nam, saj bomo z njegovo pomočjo še lažje sledili temam, ki vas zanimajo ter o katerih bi radi izvedeli več.

Za začetno spodbudo, da boste še raje odprle kakšno temo in nam pomagale zapolniti strani naše klepetalnice, bomo tri najbolj pridne klepetulje, ki si bodo do prvega marca nabrale največ prispevkov, tudi lepo nagradili. Podarili jim bomo mini komplete za peko, ki jih podarja spletna prodajalna Chebeltza.

Tako, zdaj pa veselo www-kofetkanje. mini set za peko 2Kavo si bo morala žal vsaka skuhati sama, za vsakdanje ženske debate ob njej pa bo skrbel Marmelinin forum. Naj bo koristen, kreativen in prijazen, predvsem pa naj vam prinese čim več novih spletnih prijateljic.mini set za peko 3