Pustni krofi
Krofi, katerih priprava traja nekoliko dlje, vendar pa se izplača potruditi, saj so izjemno okusni.
1 kg moke
500 ml mleka
100 ml olja
50 g kvasa
6 rumenjakov
2 žlici ruma
2 zvrhani žlici sladkorja
1 naribana limonina lupina
1žlička soli
marmelada za polnjenje
sladkor v prahu za posip
sveže olje za cvrtje
- stran 1
- stran 2
Podobni članki
- Krofi
(03.03.2011) - Krofi po ameriško
(16.02.2012) - Miške
(19.02.2012) - Ocvrta jabolka
(09.10.2011) - Nasveti za popolne krofe
(20.02.2012) - Miške z marcipanom
(08.02.2013) - Orehovi “sendvič” piškoti z marmelado
(12.10.2011) - Pica z govejim pršutom, rukolo in popečenim sirom
(13.05.2011) - Španski ocvrtki (churros) s čokoladno pomako
(24.10.2013) - Škotska božična torta
(19.12.2012)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:01.02.2013, 323,810 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 303,623 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 224,800 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 192,762 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 158,893 prikazov