Pustni krofi
Fotolia
Krofi, katerih priprava traja nekoliko dlje, vendar pa se izplača potruditi, saj so izjemno okusni.
1 kg moke
500 ml mleka
100 ml olja
50 g kvasa
6 rumenjakov
2 žlici ruma
2 zvrhani žlici sladkorja
1 naribana limonina lupina
1žlička soli
marmelada za polnjenje
sladkor v prahu za posip
sveže olje za cvrtje
- stran 1
- stran 2
Podobni članki
Krofi
(03.03.2011)Krofi po ameriško
(16.02.2012)Miške
(19.02.2012)Ocvrta jabolka
(09.10.2011)Nasveti za popolne krofe
(20.02.2012)Miške z marcipanom
(08.02.2013)Orehovi “sendvič” piškoti z marmelado
(12.10.2011)Pica z govejim pršutom, rukolo in popečenim sirom
(13.05.2011)Španski ocvrtki (churros) s čokoladno pomako
(24.10.2013)Škotska božična torta
(19.12.2012)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:01.02.2013, 331,606 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 305,077 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 225,788 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 193,751 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,911 prikazov