marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Nadevana jajčka

Pošlji prijatelju

nadevana jajčkaFotolia

Nadevana jajčka so odlična kot prigrizek na zabavah.

6 trdo kuhanih jajc, olupljenih in po dolžini prepolovljenih

50 ml lahke majoneze

½ žličke suhih mletih gorčičnih zrn

½ žličke belega kisa

sol

poper

rdeča mleta sladka paprika

Rumenjake odstranite iz jajc in jih v manjši skledi pretlačite z vilico. Dodajte majonezo, mleta gorčična zrna, kis ter sol in poper po okusu ter dobro zmešajte. Maso nadevajte v vrečico za brizganje in z njo napolnite beljakove »čolničke«. Po vrhu posujte s papriko.

Hranite v hladilniku, najbolje ne več kot dan ali dva.

Če želite nekoliko manj trdo kremo, dodajte nekaj več majoneze.

Oglašujte pri nas