Kruhki s popečenim grozdjem
Za 1 osebo potrebujete:
2 kruhka za opečenec (toast, lahko tudi navaden kruh)
15 velikih jagod grozdja (brez pešk)
30 g mladega kremnega sirčka (npr. Philadelphia)
1 ščep soli
1 ščep suhega origana
Pečico segrejte na 250 stopinj. Pekač obložite s papirjem za peko.
Grozdje operite in jagodam odstranite peške. Nadevajte jih na pekač, posolite in pecite približno 10 minut – toliko, da počijo in se nekoliko nagubajo.
Popecite kruh (v avtomatu ali na ponvi). Na tople kruhke namažite kremni sir in ga obložite z grozdnimi jagodami. Potresite z origanom.
Podobni članki
- Pica z govejim pršutom, rukolo in popečenim sirom
(13.05.2011) - Piščančja tortilja z mangom
(12.02.2012) - Kruhki s sirom in paradižnikom iz pečice
(31.05.2012) - Jagodna rulada
(30.04.2011) - Buča s krompirjem iz pečice
(06.11.2012) - Kruhki s kakijem in sirom
(18.11.2013) - Narastek z beljaki, kruhom in zelenjavo
(20.01.2014) - Kruhki z breskvami in mocarelo
(28.08.2012) - Puran in ananas na žaru s parmezanovo omako
(02.07.2011) - Puranji medaljoni z jabolki
(15.03.2011)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:17.09.2012, 328,938 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 304,606 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 225,539 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 193,487 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,649 prikazov