Kozice po mehiško
Za 4 ljubitelje pikantnih jedi.
1 kg neoluščenih odmrznjenih ali svežih kozic
2 suha čilija
300 ml piva
Sok pol limone
Čilije drobno nasekljajte (če ne želite preveč pekoče jedi, semena odstranite), jih potresite po kozicah, pokapajte z limono in postavite v hladilnik za dve uri. Vmes večkrat premešajte.
Segrejte ponev za žar in na njej popecite kozice. Zalijte s pivom in počakajte, da povre.
Vroče!!!
Podobni članki
- Puranji medaljoni z jabolki
(15.03.2011) - Rižota z radičem
(22.11.2010) - Jabolčna krema
(14.09.2012) - Testenine z jurčki in slanino
(14.09.2014) - Puran in ananas na žaru s parmezanovo omako
(02.07.2011) - Kupa iz melone in borovnic
(09.07.2017) - Paella
(29.07.2011) - Zeljna zloženka
(04.01.2013) - Izdelava karameliziranih lešnikov (ali mandljev)
(09.03.2012) - Kokosov sladoled z limono in pomarančo
(13.07.2011)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:07.05.2011, 326,763 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 304,162 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 225,111 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 193,112 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,339 prikazov