Čokoladne kroglice z mileramom/kislo smetano
Mileram oziroma kisla smetana da nekoliko drugačen okus kot sladka, zato je vedno dobrodošla sprememba. Te kroglice lahko odlično nadgradite s kandiranim sadjem, na primer kandiranimi češnjami v sredici.
370 g jedilne čokolade
250 ml milerama (ali goste kisle smetane)
Čokolada v prahu za povaljanje
Jedilno čokolado stopite v vodni kopeli, odstavite, da se prične hladiti, in ji primešajte kislo smetano. Dobro premešajte in postavite v hladilnik, da se strdi.
Iz mase oblikujte kroglice in jih povaljajte v čokoladi v prahu.
Podobni članki
- Bučne kroglice
(23.12.2012) - Bounty kroglice
(23.12.2012) - Kroglice s kandiranimi češnjami
(14.02.2012) - Čokoladna pita z arašidovim maslom
(09.12.2013) - Hrustljave medene kroglice
(23.12.2012) - Lešnikove kroglice
(06.12.2011) - Medeni krogci v beli čokoladi
(23.12.2012) - Brusnice v beli čokoladi
(23.12.2012) - Čokoladni sorbet
(15.05.2011) - Krhki piškoti z arašidovim maslom
(22.01.2013)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:11.12.2013, 328,812 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 304,595 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 225,518 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 193,469 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,633 prikazov