Čokoladne kroglice z mileramom/kislo smetano
Fotolia
Mileram oziroma kisla smetana da nekoliko drugačen okus kot sladka, zato je vedno dobrodošla sprememba. Te kroglice lahko odlično nadgradite s kandiranim sadjem, na primer kandiranimi češnjami v sredici.
370 g jedilne čokolade
250 ml milerama (ali goste kisle smetane)
Čokolada v prahu za povaljanje
Jedilno čokolado stopite v vodni kopeli, odstavite, da se prične hladiti, in ji primešajte kislo smetano. Dobro premešajte in postavite v hladilnik, da se strdi.
Iz mase oblikujte kroglice in jih povaljajte v čokoladi v prahu.
Podobni članki
Bučne kroglice
(23.12.2012)Bounty kroglice
(23.12.2012)Kroglice s kandiranimi češnjami
(14.02.2012)Čokoladna pita z arašidovim maslom
(09.12.2013)Hrustljave medene kroglice
(23.12.2012)Lešnikove kroglice
(06.12.2011)Medeni krogci v beli čokoladi
(23.12.2012)Brusnice v beli čokoladi
(23.12.2012)Čokoladni sorbet
(15.05.2011)Krhki piškoti z arašidovim maslom
(22.01.2013)
Iskanje po receptih
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:11.12.2013, 308,345 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 300,514 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 223,116 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 190,852 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 157,050 prikazov