Prigrizki za praznik ali zabavo
Fotolia
V kozarcu lahko ponudite tudi pene – na primer avokadovo, ki jo po vrhu okrasite z malo lososa, ali pa kar lososovo peno. Za avokadovo zgolj olupite in izkoščičite velik avokado, ga pretlačite, dodajte sok pol limone in pol pomaranče, žlico sladke smetane, ter sol in poper po okusu ter dobro premešajte. Za lososovo peno potrebujete 200 g prekajenega lososa, ki ga nekoliko narežete in zmeljete v blenderju, dodate ščep ali dva kajenskega popra, sok pol limone, 1 čvrst jogurt, 1 lonček čvrste kisle smetane (creme fraiche), zmešate in utrdite z malo želatine brez kuhanja (držite se navodil na želatini).
Podobni članki
Pica s prekajenim lososom in mocarelo
(06.01.2012)Kruhki s kakijem in sirom
(18.11.2013)Njoki s hrenovo smetano in dimljenim lososom
(24.04.2011)Vrtna pica
(05.07.2011)Mocarela
(01.12.2010)Zrezki po italijansko
(08.01.2011)Pita s šparglji in kozicami
(28.12.2010)Solata s figami in pršutom
(10.08.2011)Solata z rakci
(12.07.2011)Omleta s tunino in paradižnikom
(23.07.2018)
Najbolj brani članki
-
Kdaj imam god?
objavljeno:18.12.2011, 329,973 prikazov -
Ideje za zavijanje daril
objavljeno:, 304,783 prikazov -
Zlaganje prtičkov: lotos
objavljeno:, 225,658 prikazov -
Zlaganje prtičkov – strelicija
objavljeno:, 193,596 prikazov -
Mini tortice
objavljeno:, 159,757 prikazov