marmelina| Vsakdanje - povsem enostavno.

Omarica za drobna darila

Pošlji prijatelju

lesena omarica, s ščipalkami pripeta darila na vrvicoMN

Kadar želite za Valentinovo podariti drobnarije ali darilni bon, lahko skromen videz darila izboljša velika in razkošna »embalaža«. Na primer poslikana lesena »omarica«, v katero lahko z drobnimi ščipalkami pripnete cel kup stvari: rožico, fotografijo, kuverto za darilni bon …

Potrebujete: nizko leseno škatlo – okvir in snemljivo zadnjo ploščo, akrilne barve in valjček za barvanje, okrasni »čipkast« papir za serviranje tort, čopič, risalne žebljičke, vrvico, drobne lesene ščipalke.

Ploščo odstranite iz okvirja in jo s pomočjo valjčka prebarvajte z osnovno barvo. Prebarvajte še okvir, tako z notranje kot z zunanje strani. Ko je suho, na ploščo položite čipkast del papirja za serviranje tort ter z valjčkom preko njega nanesite drugo barvo. Za vsako »čipko« uporabite drug del papirja, da ne boste imeli pack. Z isto barvo okrasite tudi okvir.

Če boste v škatlo namestili darilno kuverto, vzorec s pomočjo papirja za torte naredite tudi nanjo.

risanje čipke z valjčkomin papirjem za torteMN

Po želji pobarvajte okrasne lesene ščipalke (s čopičem).

Ko so barve suhe, na notranjost okvirja na vsako stran pritrdite risalni žebljiček ter z njim pripnite vrvico.

V okvir namestite zadnjo ploščo, s ščipalkami pripnite kuverto in druge drobnarije, ter okvir obesite na steno ali postavite na vidno mesto, kjer bo presenetil vašega obdarovanca.

Oglašujte pri nas

Podobni članki